top of page

LEIE KROA?

Ja, det er mulig å leie Kroa!

 

Vil du arrangere tidenes klassefest eller kanskje 40-årslag? Eller et seminar for ansatte? Vi leier ut Kroa til fester, sammenkomster, seminarer og lignende. Både hovedscenen og intimscenen kan leies og møbleres til forskjellige formål. Ta kontakt så finner vi ut hva som passer best for dere.

Trenger du lokale til julebord, bursdagsfest, barnedisco, seminar eller noe annet? Vi har flotte, fleksible lokaler som kan leies til en kjempegod pris! Du kan leie til lukkede arrangementer, men også til åpne arrangementer med publikum eller gjester om det er ønskelig.

 

Ring oss eller send en e-post så tar vi en prat om vi kan passe til deres arrangement. Vi kan bemanne bar og ha servering om det er ønskelig. Vi har ikke mulighet til å tillate medbrakt alkohol ved noen anledninger på grunn av vår skjenkebevilling. Priser: Studenter ved HSN, avd. Bø: Gratis – om du ikke trenger vår stab og vasker selv. Ellers ligger prisen fra 5000,- og oppover, avhengig av størrelse på arrangement og bruk av crew, ansatte og utstyr.

Vi har en storsal som kan anvendes på flere måter, vi har en stor scene, men vi kan også lukke igjen scenen og bygge opp en mindre scene på gulvet. Vi har også en intimscene, dette er kafeen vår og her er det mulig å ha mindre arrangementer, både seminar og konserter. Vi har også en hems, eller mezzanin som det heter på fint – den kan leies til VIP-arrangementer under våre konserter. Ring da vel!

Ta kontakt med daglig leder for nærmere informasjon:

907 56 814/ maria@kroaibo.no

Band/artister som ønsker å leie seg inn kan eventuelt også ta kontakt med booking@kroaibo.no

Mandalai Lamas (1).jpeg

Forespørsel på tilbud 

Takk for din henvendelse!
bottom of page